the Wave Pictures – Look Inside Your Heart (2018)

Download the Wave Pictures – Look Inside Your Heart (2018) Rar

Here you can download for free the Wave Pictures – Look Inside Your Heart (2018).rar in Mp3 320 kbps or iTunes m4a or FLAC audio format.

the Wave Pictures - Look Inside Your Heart (2018)

the Wave Pictures – Look Inside Your Heart (2018)
WEB FLAC (Tracks) 277 MB | Cover | 46:30 | MP3 CBR 320 kbps | 107 MB
Rock, Pop, Indie, Lo-Fi | Label: Moshi Moshi

The Wave Pictures, eine der profiliertesten und beliebtesten Bands aus Gro?britannien, halten ihr Versprechen und liefern mit “Look Inside Your Heart” bereits ihr zweites Album in diesem Jahr! “Look Inside Your Heart” ist eine warmherzige und fr?hliche Platte, die Freundschaft, Gl?ck und trinkfeste Parties zelebriert, live aufgenommen zu sehr sp?ter Stunde auf Reel-to-Reel-Tape ohne jegliche Art von Computer, angereichert mit Gel?chter und Gequatsche. Laut S?nger/Gitarrist Dave Tattersall ist das neue Album ein Aufschrei gegen Maschinen, in bester rebellischer Rock’n’Roll-Tradition, ein lebhaftes Werk Au?enseiter-Kunst und Meisterwerk des Electric Folk. Auch wenn Maschinen mittlerweile menschliche Weltmeister im Go-Spiel schlagen, sie werden niemals solch fr?hliche, spontane, gutgelaunte, poetische, gebrochene und zugleich wilde Musik zustande bringen.

TRACKLIST

1. The Wave Pictures – Roosevelt Sykes
2. The Wave Pictures – House By The Beach
3. The Wave Pictures – Shelly
4. The Wave Pictures – Look Inside Your Heart
5. The Wave Pictures – Sugar
6. The Wave Pictures – I Came To You Once
7. The Wave Pictures – Dodge City Blues
8. The Wave Pictures – Hazey Moon
9. The Wave Pictures – Close Your Eyes Mike
10. The Wave Pictures – Brian
11. The Wave Pictures – Goodbye Spiderman
12. The Wave Pictures – Tell Me That You Weren’t Alone

Download link:

Links are Interchangeable – No Password – Single Extraction

Direct Download

Download the Wave Pictures – Look Inside Your Heart (2018) Zip

This full album: the Wave Pictures – Look Inside Your Heart (2018).zip uploaded on November 9, 2018.

the Wave Pictures – Look Inside Your Heart (2018) Torrent Download

Download the Wave Pictures – Look Inside Your Heart (2018) via torrent and other file hosts: uploaded, zippyshare, mega.nz, mediafire, rapidgator, turbobit, google drive, 4Shared and more. Fore more awsome album you can search in http://www.foerderverein-musik.info